Dekbedovertrekken strijken

Dekbedovertrek strijken, zal ik dat wel of zal ik dat niet?

Strijken, de eerste moeten we nog tegen komen die dit als een hobby ziet. Het dekbedovertrek strijken is geen pretje, het zijn van die grote lappen, en vaak worden alleen de slopen gestreken.
Maar is het echt nodig om je dekbedovertrek te strijken? Nee, vinden wij bij Mrs Beautiful.
Bij de aanschaf van een nieuw dekbedovertrek is het het meest handige om het overtrek voor de eerste twee keren op een lage temperatuur te wassen. Dit om eventuele krimp tegen te gaan, en de vezels de tijd te gunnen netjes in elkaar te gaan zitten.
Na twee keer wassen kunnen de meeste dekbedovertrekken gewoon in de wasdroger. Let op, de meeste zeggen wij er bij. Het merk Town & Country kan altijd in de droger, mits er op de verpakking staat, en dat is bij hoge uitzondering, dat dit niet kan.
Als het dekbedovertrek klaar is in de droger, is het zaak het overtrek er meteen uit te halen en over uw bed heen te spreiden. Laat het daar afkoelen, een paar minuutjes is voldoende. U zult zien dat het netjes glad op uw bed komt, en dat strijken overbodig is. De kussen slopen met ruche heeft snel de neiging er verkreukeld uit te zien. Ook dit hoeft niet perse gestreken te worden, na het wassen en drogen flink uit kloppen en het trekt recht, het werkt echt!
Wat ook een trukje is wat veel mensen al doen: als het dekbedovertrek bijna droog is in de wasdroger, het dekbedovertrek er uit halen en over een wasrek of over de balustrade van de trap of in het trapgat hangen.
Dit werkt ook uitstekend en succes gegarandeeerd!
Het blijft natuurlijk altijd een prachtig gezicht en een heerlijk gevoel: onder de "wol" kruipen, onder een fris gewassen heerlijk dekbedovertrek, helemaal naar je eigen smaak en prachtig in de slaapkamer.
Neemt u eens een kijkje in de webshop van Mrs Beautiful, want hier zult u zeker iets vinden wat helemaal uw smaak is! www.mrsbeautiful.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden