Hoeslakens

Hoeslakens, in allerlei kleurtjes en in allerlei materialen. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van een hoeslaken? Waarom zit er zo veel prijsverschil in? Lees de ervaring!

Hoeslakens

 

Bij het zoeken naar een dekbedovertrek let je er op dat het past bij je slaapkamer, dat de kleur klopt en dat je hem mooi vind. De kwaliteit is ook belangrijk, niemand zit er op te wachten dat na 1 wasbeurt de kleuren vervagen, of erger  naadjes die loslaten.

 

Als dit allemaal naar het zin is gaan we voor de hoeslakens. Of hoeslaken, ligt er natuurlijk aan wat voor een matras je hebt.

Ook hier weer: de keuze is reuze!

 

Wat voor de één heerlijk ligt, is voor de ander geen enkele optie. Er is van alles te verkrijgen. Katoen, badstof jersey, in allerlei kleuren, hoogtes en ook hier in allerlei kwaliteit verschillen.

En daar gaat het nu om. Ook ondergetekende was op zoek naar een geschikte “kandidaat”. Mijn oog viel op een fabrikant die goedkoop was geprijsd en er heel goed uitzag.

 

De kleur moest antraciet zijn, passend bij het kekke dekbedovertrek wat ik had aangeschaft. De stof moest jersey zijn, dat is duidelijk. Dat vinden wij het lekkerste liggen, heerlijk koel in de zomer en aangenaam in de winter.

 

Zo gezegd zo gedaan. Bij binnenkomst van het hoeslaken is de eerste gang naar de wasmachine, dit om de fabrieksgeur ongedaan te maken. Op een lage temperatuur met een drupje wasmiddel geschikt voor de fijne was.

 

De teleurstelling was groot toen ik het hoeslaken om het bed heen deed.

Het hoeslaken was dun, en het leek wel of de kleur na die ene wasbeurt al aan het wegvagen was. Nee, dit was geen succes. Goedkoop duurkoop.

 

Vervolgens heb ik de hoeslakens van het merk VENICE besteld, en ook hier de eerste gang naar de wasmachine. Bij dit hoeslaken viel al meteen op dat het makkelijker om het bed heen ging. De kwaliteit is vele malen beter, je kunt er niet door heen kijken en de kleuren blijven supermooi. Naadjes laten niet los, kleuren vervagen niet, en de kwaliteit is top. Ook na vele wasbeurten en de wasdroger te hebben gebruikt, er gebeurd niets mee.

 

Dit is de reden waarom er bij Mrs Beautiful het merk Venice hoeslakens in de collectie zit. Niet alleen omdat het heel mooi is….maar omdat het ook heel mooi blijft!

En alle waar naar zijn geldJ

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden