Stoer en sober.

Van strak en modern, naar druk en brocante, en weer naar stoer en sober.
Hoe ook de beddenmode veranderd.

Een tijd lang kon je er niet omheen. Brocante en rijk gedecoreerde schilderijtjes, potjes, handoeken en linnengoed zag je overal. Met krullen en boogjes, randjes en roezels. Een interieur rijk gevuld met allerlei snuisterijen en klein meubelen.  Al dan niet overgeschilderd met de bekende merken verf, waar je niet vooraf hoefde te schuren en afgewerkt met een laagje wax. Overal witte meubelen. Het oude kastje of tafeltje wat op de plaatselijke fair of nog beter, de brocante markt in Frankrijk opgescharreld was, werd overgeschilderd.
De huiskamer was een beetje overvol, maar wel gezellig! Immers het geschilderde theekastje van tante Miep met het gebloemde theeservies van oma staat zo leuk.
Na al die overdaad zie je de trend veranderen. Het is nu sober en stoer. Minder krullen en randjes. Niet meer het theekastje van tante Miep volgepropt met het bloemetjes servies. Nee, nu mag de houtkleur weer gezien worden. Niet meer alles wit schilderen dus. En een enkele stoere lamp op het theekastje. Het moet allemaal wat sober, rustiger. En ook niet meer volgepropt. Een enkele blikvanger op een tafeltje. Een paar takken in een kruik. Sobere kransen, grove lampevoeten, natureltinten, grijstinten. Geen bloemetjes behang meer. Uiteraard wel een accent van bloemetjes. Zo ook het linnengoed. de gebloemde spreien maken plaats voor effen kleuren. Met een subtiel werkje er in. Ook de dekbedovertrekken worden rustiger. Nog zeker wel gebloemd, maar subtieler, rustiger. Staat mooi met sobere muren en op het nachtkastje een enkele vaas met een paar takken er in. Stonewashed dekbedovertrekken, in mooie kleuren, helemaal passend in de trend van nu. Prachtige plaids, of spreien, net zoals u ze noemen wilt, voor op bed maar zeker ook in de living, over een mooie stoel gedrapeerd. Zo ook de collectie van Mrs Beautiful. Neemt u eens de tijd om rond te kijken in de webshop. Kijkt u eens naar de nieuwste spreien of plaids, de kwaliteit is top en ziet er zo mooi uit!
Laat u verrassen, wij wensen u alvast veel kijkplezier!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden