Town & Country Dekbedovertrekken

Bij het horen van de naam Town & Country komen er allerlei beelden naar voren.

Een Engelse Cottage, ingericht met houten meubelen, mooie stoeltjes, en ophaal gordijntjes voor de ramen, in een landelijke omgeving.

Natuurlijk staat er een hemelbed in de slaapkamer en zit er van dat rijke behang op de muren.

En niet te vergeten het dekbedovertrek, belangrijke eye catcher in de slaapkamer!

Wat nu alweer een tijdje veel zichtbaar is zijn de strakke dekbedovertrekken, vaak met een grote print er op, of effen van kleur, meestal in grijs,  zwart  en taupe tinten.

In een strak,  modern interieur is dit uiteraard prachtig.

Toch is  er een verandering merkbaar, er is weer meer vraag naar “ warmte ” en kleur, dit was ook goed zichtbaar op diverse woonbeurzen.

De engelse stijl is weer in trek, met rijke warme stoffen en printen.

Een grote groep mensen zijn gek op de brocante romantische sfeer, er zijn enkele tijdschriften die er hele artikelen  aan wijden. Landelijke interieurs  doen  het goed, ook  de woonbladen die alleen maar dit thema belichten worden flink verkocht.

De marktjes en fairs met curiosa en brocante worden steeds drukker bezocht, oude bedden haalt men op bij de kringloopwinkels om op te pimpen.
 

Het bekende merk Town & Country speelt hier prachtig op in.

Dekbedovertrekken van dit merk nemen gretig aftrek bij mensen met een landelijk romantische smaak. De bloemetjes en streepjes doen het goed, wel of niet afgezet met randjes kant of glansband. Ook de effen witte of crèmekleurige dekbedovertrekken voorzien van kant zijn een lust voor het oog en alles is prachtig afgewerkt. Dit merk heeft standaard extra lange instopstroken, en de kwaliteit  is subliem.

Ook voor de  losse kussenslopen  kunt u terecht bij de collectie van Town & Country.


Het assortiment is inmiddels zo uitgebreid dat ook mensen met een “ strakkere” smaak iets van hun gading kunnen vinden.

De stonewashed serie  van Town & Country voldoet aan alle eisen op beide gebieden.

Verkrijgbaar in zand en lichtgrijs, en inmiddels ook  in zachtroze en wit.

Uiteraard zit er in de collectie van Town & Country ook de bekende bloemetjes dekbedovertrekken. Met of zonder een kantrandje, of afgezet met glansband,  voor elke wat wils.

Dat het mooi en warm staat spreekt voor zich.  Deze collectie is verkrijgbaar op de romantische website van Mrs Beautiful. Landelijk, met een romantische inslag. Neemt u eens een kijkje, het is de moeite zeker waard www.mrsbeautiful.nl.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden