Wat een Soap!

Zeep. Allemaal weten we wel wat het is. En allemaal hebben we er op de èèn of andere manier wel mee te maken. Voor de sier op menige wastafel, of bij oma thuis op het aanrecht, met zo’n zeepbakje.

Maar zo’n heerlijk stuk zeep, voor de sier, in de kast als hij lekker geurt, of gewoon om naar te kijken, het blijft leuk, ook om weg te geven als kadootje!


De zoektocht naar zo’n  fraai stuk zeep brengt me bij het mooie merk Zartgefühl. Bij onze oosterburen erg bekend en zeer geliefd. Bij nader onderzoek verbaasd mij dit niet. Alleen al  het uiterlijk  maakt  je  nieuwsgierig, de producten zijn o.a.  voorzien van vintage afbeeldingen en zooo mooi!


In de winkels ligt er allerlei moois uitgestald van dit merk. Het maakt je hebberig. Maar ik hou me in en beperkt me tot de luxery soap bar. Want zo worden deze kleine meesterstukjes genoemd.


Alleen al de verpakking is een lust voor het oog, dit is ook heel leuk voor grote prinsesjes…… Roze met witte tinten, ingepakt in tule met een lintje er omheen, en het ruikt zo heerlijk! Ontzettend leuk om te zien, past heel goed in de landelijke romantische stijl.


Er is keuze genoeg in allerlei kleurtjes en geuren. Van rozen en cocos tot aardbeiengeur en fruitgeurtjes. De rozenengel en aardbeien heb ik uitgekozen voor deze “test”.


Niet alleen oogt het geheel bijzonder fraai, ook het gebruik is zalig… De soapbar droogt niet uit, is prettig zacht en ik heb niet het gevoel dat mijn huid is gewassen met een zeep. Wat eigenlijk logisch is, dit mooie merk voegt  enkel natuurlijke oliën en verzorgende bestanddelen toe. Bovendien is het parabenen vrij en heel fijn: niet op dieren getest! Dit merk heeft mij nieuwsgierig gemaakt naar meer…ook de bodywhipcream en badthee zien er prachtig uit en zullen zeker heel mooi staan in de badkamer.

 

Maar mijn keuze is gemaakt: ik ben om en ga meer bekijken en kopen van dit mooie merk!

Online zijn deze mooie producten ook te koop, neem eens een kijkje hier op de site van www.mrsbeautiful.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden